Kartalle piirrettävät tasot ja kohteet löytyvät valikosta sivun vasemmassa laidassa.

Karttatasot

Karttatasojen alta löydät erilaiset taustakartat sekä karttatasot. Osalle karttatasoista voit määritellä värin, jolla ne piirretään kartalle. Esim. alla olevassa esimerkissä rataverkko on piirretty sinisellä. Katso alempaa, kohdasta asetukset, miten tason väri/läpinäkyvyys muokataan.

Kohteet

Velhosta löytyvät kohteet löytyvät omalta välilehdeltä samasta valikosta. Tällä hetkellä kohteina kartalle piirretään ainoastaan projektit, mutta jatkossa tänne lisätään myös erilaiset tiekohteet, kuten aidat jne.

Asetukset

Karttatason/kohteen vieressä oleva ratas-kuvake kertoo, että tietojen näkymistä voi jotenkin muokata. Tällä hetkellä tarjolla on esimerkiksi karttatason värin tai läpinäkyvyyden muokkaus. Välitse väri antamalla värikoodi tai klikkamalla ja valitsemalla se itse värikartasta.

Tietojen katselu / kartalta klikkaaminen

Kartalta klikkaaminen avaa vasemmalle kyseisessä pisteessä olevat tiedot.

  • Tieosoite
  • Projektit
  • Karttatasoihin liittyvät tiedot
Kartalla näytetään piste jota on klikattu ja vasemmalle aukeaa kyseiseen pisteeseen liittyvät tiedot. Päällä on isännöintialueet ja rataverkko -karttatasot. Tieosoitteesta pääsee tiestötietonäkymään ja projektista projektin tietoihin.